Γιατί CoffeeWin

Διανύουμε μια κρίσιμη περίοδο για την οικονομική ζωή του τόπου μας που κλυδωνίζεται από αστάθεια ,αναξιοπιστία, απογοήτευση, ανικανότητα, σύγχυση και αμφιβολία, προκαλώντας έτσι την αποσύνθεση σε κάθε τι που θα μπορούσε να συγκρατήσει την κατάρρευση.

Η  ‘’Λυση’’που σας προτείνουμε είναι απλή, σίγουρη, εύκολη, ασφαλής, και έρχεται να αντιστρέψει τις άσχημες προσωπικές οικονομικές  δυσκολίες.

Η  ‘’ Επιτυχία’’ ξεκινά   με την πρώτη δόκιμη του υπέροχου προϊόντος μας, και θα σας συνοδεύει σε όλη σας την ζωή!

Με την αγορά ενός προϊόντος του εξαιρετικού καφέ ‘’coffee  win’’ γίνεσθε πελάτης της εταιρίας μας ,αποκτάτε έναν αύξοντα αριθμό συνεργάτη ,και το προνομιακό   δικαίωμα   που σας     παραχωρεί η   ‘’coffeewin ‘’ να κερδίσετε από αυτό.

Η συνέχεια είναι ακόμη πιο απλή!

Συστήνετε τον εκπληκτικό καφέ σε συγγενείς , φίλους, η γνωστούς και μόλις αυτοί αγοράσουν για να πιουν τον καφέ ,η εταιρία σας ανταμείβει με ένα χρηματικό  ποσό.

Δηλαδή το κέρδος που θα αποκόμιζε εάν πουλούσε το προϊόν στα supermarket ,και τα έξοδα διαφήμισης τα χαρίζει στον Αγοραστή ,ο οποίος  γίνετε πλέον συνεργάτης και διαφημιστής της εταιρίας με επιπλέον   πλεονεκτήματα.

Τα  ίδια ακριβώς δικαιώματα, και η ίδια απολύτως διαδικασία ισχύει και για τους επόμενους  καταναλωτές.

Εν ολίγοις ,αγοράζετε το προϊόν ,το συστήνετε σε άλλους, προτρέποντας  και αυτούς να κάνουν το ίδιο.  Σε όσους περισσότερους το συστήσετε, τόσα περισσότερα κέρδη θα αποκομίσετε εσείς ,αλλά και οι επόμενοι με την σειρά τους που θα το γνωρίσουν στους επόμενους.

‘’Αποκτήστε ‘’ λοιπόν μια επιτυχημένη επιχείρηση τον ελεύθερο χρόνο σας χωρίς να διαθέσετε κεφάλαια (αρκεί  η αγορά ενός κουτιού καφέ με 13 η 14 ευρώ) χωρίς συνδρομές, χωρίς ρίσκο, χωρίς προβλήματα, και χωρίς το άγχος της αποτυχίας που διακατέχει, ταλανίζει, και ταλαιπωρεί   όλους τους επιχειρηματίες μικρούς η μεγάλους.

Η ‘’ Coffeewin ‘’καταβάλλοντας απαράμιλλη προσπάθεια κατάφερε να δημιουργήσει προϊόντα καφέ παγκόσμιας πρωτοτυπίας ,ασύγκριτης ποιότητας και γεύσης έχοντας πάντα σαν στόχο ,την τελειότητα και την  υγεία .

‘’ Εμπιστευτείτε ‘’ λοιπόν την εταιρία από την οποία ,μόνο όφελος χρήματα, κοινωνικότητα, αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση, υγεία και σίγουρη επιτυχία θα αποκομίσετε .

‘’ Πρόταση  μας ‘’ δώστε να  δοκιμάσουν τον καφέ όλοι οι φίλοι σας ,και συστήστε  τους αφού τον αγοράσουν να κάνουν και αυτοί το ίδιο σε δικούς τους φίλους.

‘’Ενδεικτικά’’ ,εάν ο καθένας συστήσει και δοκιμάσουν π.χ. 5 άτομα  και αυτοί συστήσουν με την σειρά τους άλλους  5, και το ίδιο κάνουν και αυτοί τέσσερεις φορές  τότε η εταιρία θα καταθέσει  στον λογαριασμό  τους 780 ευρώ συνολικά για την κατανάλωση ενός μόνον κουτιού καφέ. Εάν οι καταναλώσεις κάθε ομάδος πολλαπλασιαστούν  ,θα είναι βεβαία πολλαπλάσια και τα κέρδη.

Διευκρινήσεις και λεπτομέρειες θα δίνονται συνεχώς από την εταιρία, με αντίστοιχες ενημερώσεις και επεξηγήσεις .

‘’Αποδεχτείτε ‘’ την διάκριση , τον σεβασμό, το κύρος, την ευημερία, την ασφάλεια και την σιγουριά που σας αξίζει και που ίσως  ποτέ δεν προσπαθήσατε η δεν έτυχε να κατακτήσετε.

‘’Ξεκινήστε ‘’ , κάντε το πρώτο  βήμα  ‘’Τωρα ‘’.

‘’ Γνωρίστε ‘’ την επιτυχία που σας περιμένει, και σας εγγυάται  απόλυτα     η ‘’ COFFEE   WIN’’.

Μην ξεχνάτε ποτέ ότι ο καφές δεν είναι πολυτέλεια αλλά καθημερινη  αναγκαιότητα.